mandag 29. april 2013

Formiddagslunsj

Kaffe er et must, hver dag... Spesielt på mandager. Noen som kjenner seg igjen?  Jordbær med vaniljekesam og en cappuccino gjør dagen bedre. Jeg nyter aller siste dag i min permisjonstilværelse! Nå er det pappaen som skal over stafettpinnen. Det er godt å vite at minsten skal være hjemme noen måneder til før barnehagelivet hans starter.




Jeg vil ønske alle en fin uke! 

mandag 22. april 2013

Naturtrend...igjen!

Naturtrenden har vart en stund nå, og jeg håper bare at det kommer enda mer av den. Det gjør helheten mykere, og jeg syns at alle mine svarte innslag ikke tar sånn plass. Det er rom for enda mer. Mannen blir noe oppgitt av det jeg kjøper. Som venstrehendt måtte jeg ha denne hånda. (måtte...?)




'THE BEST IS YET TO COME'

I helgen møtte jeg utrolig mange flotte, herlige, kule og nydelige bloggjenter. Det er helt unike jenter! Takk til dere som var der. Jeg håper vi ses snart igjen.




onsdag 3. april 2013

Babyelefanter fra Lucie Kaas

Nye detaljer har kommet inn i stua vår. En god mix av interiør. Noe kobber, ubehandlet furu og knæsjfargen korall pynter opp her hjemme om dagen.

Jeg er litt svak for elefanter, og da jeg så disse übersøte babyelefantene på interiørmessa var jeg ikke tvil om at jeg måtte ha et par (de skal egentlig pryde barnerommene, kremt). Jeg må innrømme at jeg ønsker meg flere figurer fra kolleksjonen til Gunnar Flørning. Ååå, de er så nusselige! De fantastiske keiserene i Trh selger disse HER. 



Hva syns dere om denne støvkosten? Feather Duster fra HAY er lagd av strutsefjær og ubehandlet furu. Den er hakket penere enn swiffer sin eller? Perfekt nå som ALT av støv er godt synlig pga de herlige solstrålene som strømmer inn i stua.




Jeg angrer ikke et sekund på at vi valgte About a Chair fra HAY. Jeg elsker at de er kritthvite! 



Stol/HAY, bord/Kartell Componibili, teppe/Funkle, radio/ukjent, kobberbolle/loppemarked, Baby elefant/Lucie Kaas, Feather Duster/HAY

Jeg vil ønske alle en super uke!