tirsdag 29. oktober 2013

Å stryke er oppskrytt

Det er nok mange som grøsser nå. Utstrøket sengetøy, uoppredd seng. Livløst i grunn, men jeg liker det sånn. Jeg leste en plass at det var mer helsevennlig å ikke re opp sengen. Jeg tok det til meg med engang. Kjempetips! Det er pent med oppredde senger altså, men det er det sjelden her hjemme. Det er ikke det jeg prioriterer tidlig på morningen. Ikke liker jeg å stryke heller Derfor blir det sånn...



Sengetøy/By Nord, Hviit // Lampe og nattbord/IKEA // smykke/An-Magritt Shop

 Soverommet har på en måte blitt litt glemt. Jeg ser at det mangler sjel! Jeg får ta meg selv i nakken og gjøre noe med det.


MARTHE

torsdag 24. oktober 2013

Apekatter i himmelsengen

Forrige helg var jeg på Interiør- og boligmessen i Bergen. Vi var en herlig gjeng som tok toget fra Oslo til Bergen. FANTASTISK TUR! I stedet for å vise dere mange interiørbilder fra messen (den jobben er det mange andre fine bloggvenninner som har tatt seg av) vil jeg heller vise noen svært private bilder. Det som er gøy med disse turene som jeg er med på er alle de flotte menneskene jeg møter. Bildene er fra lørdagen. Say no more! Jeg gleder meg allerede til neste tur. 






MARTHE

onsdag 23. oktober 2013

Et lite drivhus

Friske urter hører et kjøkken til. Jeg har alltid frisk koriander, timian og basilikum hjemme. På IKEA kjøpte jeg et søtt, lite drivhus som urtene får stå i. Det tar nesten ikke plass og urtene har det godt, de holder mye lengre. Pent og praktisk!




 6. november skal jeg på Tapas Tapas i Lørenskog Hus for å være med på bokbad med matblogger Trine Sandberg. Kanskje hun kan komme med noen gode tips som jeg kan bruke i matlagingen. Gleder meg! Flere som har tenkt seg? Det er bare å melde seg på Facebook HER


MARTHE

fredag 18. oktober 2013

TGIF

Det er fredag, sola skinner og jeg er på vei til Bergen sammen med fine venninner. Interiørmesse og høy champisfaktor står for tur! Hvis du ønsker å følge med på hva vi gjør i Bergen finn meg på Intstagram @fruenfratrondheim, eller sjekk ut #some #messen13.

God helg!





MARTHE

onsdag 9. oktober 2013

Lett som en fjær

Alt man ikke kan bruke for å dekorere i interiøret, i borddekkingen eller i leken? Jeg kjøpte noen fjær på Kremmerhuset og fjærene har blitt flittig brukt. Det skal så utrolig lite til for at borddekkingen ser mer dekorativt ut. Legg et tapet under hver tallerken eller bruk en bit av tapetet som en løper. Jeg er helt sikker på at du har noen tapetrester liggende. Ikke hver redd for å mikse mønster. Less is more er det noe som heter, men noen ganger er det kult å ha mønster på mønster på mønster.




Det var denne leken da.... Indianere finnes også, til og med på Lørenskog;)




Lykke til. Vis meg gjerne hvordan du dekorerer med fjær eller lignende. 


MARTHE

fredag 4. oktober 2013

Be happy!

På denne langveggen er det ønskelig at det kommer inn et stort vitrineskap. Jeg syns det er vanskelig å finne. De fleste skapene er hakket for romantiske for meg og min stil. Mens jeg fortsatt leter etter Skapet lar jeg IKEA-skjenken gjøre jobben. Denne skjenken tror jeg har vært i samtlige rom i huset. Velbrukt! Ikke noe galt i det, vel..? Solsikkene bryter med resten, og det gjør hele inntrykket annerledes.



Det er fredag, barna sover søtt og jeg nyter stillheten helt alene med et lite glass rosé. I morgen skal vi treffe en annen skjønn, liten familie. Blir stas for store og små.

GOD HELG!