mandag 25. november 2013

Årets Farge 2014 er blågrønn

En drøm for mitt blågrønne hjerte. Jeg var med på lanseringen av Årets Farge i kveld. Takk til (trend)Stefan som alltid klarer å uttrykke seg på en morsom, men likevel seriøs måte. Takk til Karl Ryberg, fargepsykolog og arkitekt! Det var en fryd å høre og se hvordan du fikk meg til å se hvordan fargene er blitt brukt gjennom menneskeheten, spesielt for oss som bor i nord. Takk til Will Taylor, mannen bak bloggen Bright Bazar, som forøvrig kommer med en bok snart. Og til slutt, men ikke minst, takk til Dagny fra Fargerike, for en herlig reise gjennom prosessen som dere har hatt som endte i å plukke ut blågrønn som årets farge for 2014.



Det er ikke lenge siden jeg bestemte meg for å male trappeoppgangen i en blågrønn farge. Nå er det ingen vei tilbake! Jeg ble skikkelig inspirert. Vi er så enkle, jeg er så enkel. De som kjenner meg vet at jeg aldri vil ta av med farger, men det er mulig å velge lyse farger på vegger som ikke er grå eller hvite. Jeg vet allerede hva slags farge soverommet skal få. Nå er det bare å finne tid til å gjøre alt man ønsker! Den listen er så lang så lang….


MARTHE

torsdag 21. november 2013

Marmor på kjøkkenet

Marmor har funnet hjertet mitt. Kobber har funnet hjertet mitt. Gull har funnet hjertet mitt! Gleden var stor da jeg fant denne tørkerullholder i gull og marmor. Perfekt! Jeg bruker den til min ikke så fine torkyrull. Her hjemme mikses gull og kobber om dagen, og det vil jeg gjøre når jeg skal pynte til jul i år også. Har du det klart?





Friske urter, gull og marmor. Love it!


MARTHE

Trekning

Vinner av Jotex-kitet er:



Ida Tonning.

G R A T U L E R E R


MARTHE

onsdag 13. november 2013

VINN ET KIT FRA JOTEX

'Det er ikke dyrt å skape sitt drømmehjem' heter høstens kampanje for Jotex. Selv er jeg glad i å mikse gammelt og nytt, dyrt og billig. Jotex har veldig mange fine produkter som ikke koster all verden. Jeg holder en konkurranse for Jotex der jeg skal dele ut produktene dere ser under. Hvis du kunne tenke deg dette kitet er det bare å legge igjen en kommentar under dette innlegget og du er med i trekningen. Ta en titt på www.jotex.no og se om det er noe som frister. Kanskje finner du noen julegaver der også!



Trekning 18. november


Sponset innlegg

MARTHE

tirsdag 12. november 2013

Oslo Wood

En ny lampe er kommet i hus. Oslo Wood har stått på ønskelisten altfor lenge, og endelig ble den min. En liten teaser av lampen. Det kommer flere bilder når jeg er sikker på hvor den skal stå.

(bilde tatt med mobilen)



MARTHE

onsdag 6. november 2013

Julegaver i boks?

Har dere begynt å tenke på julegavene? Jaja, jeg vet at noen allerede er ferdig... Det er helt vilt! Jeg sier hvert år at jeg skal begynne tidlig slik at jeg slipper unna alt stresset i midten av desember. I ÅR SKAL JEG STARTE TIDLIGERE! Innpakningen gleder jeg meg til. I år skal jeg friske opp med litt mer farger enn jeg gjorde i fjor.  Flere enn meg som gleder seg til jul?





MARTHE