tirsdag 20. mai 2014

GAVER OG SÅNN

You are as young as your faith, as old as your doubt; as young as your self-confidence, as old as your fear; as young as your hope, as old as your despair.

For tre dager siden hadde hele Norge bursdag, og dagen etter Norges bursdag har jeg bursdag. Ja, dere kan tenke dere hvor mange som husker (les: glemmer) dagen min. Det er jammen godt jeg har facebook. Nå er jeg eksepsjonelt dyktig på å fortelle alle rundt meg når jeg har bursdag for å være sikker på at de husker meg. Jeg blir glemt da også. Ikke lett å ha bursdag etter Norge… Jeg var helt sikker på at mannen hadde glemt meg, og som den tålmodige sjelen som jeg er maste jeg ingenting på han…eller jo, R måtte til slutt si at han hadde gave til meg. Stakkars mann. Det ble både bløtkake, gaver og nydelige markblomster på dagen min. Unnskyld, R. Du er en snill mann:) Nå skal jeg løpe mye fremover. Pulsklokken skal testes ut. Jeg skal innrømme at treningen har stått stille en god stund, men med ny pulsklokke er det bare viljen jeg må gjøre noe med. Noen som kjenner seg igjen?






MARTHE

fredag 16. mai 2014

17.mai-bord

Det er kanskje lovlig sent å komme med tips til 17.mai-bordet, men nå er ikke jeg kjent for å være tidlig ute med noe. Gjør alt best under press! Du trenger ikke å stresse. Det er bare å ta seg en rask tur ut. Plukk med deg blomster fra naboens blomsterbedd og sett på bordet, eller kvist som jeg har gjort her. Enkelt og pent. I år blir det å ta med hele familien inn til vakre, solfylte Oslo for å se barnetoget, menneskene, bunadene og all gleden i barnas øyne. Kanskje får vi et lite glimt av kongefamilien også. Det er barnas dag, og det er dagen hvor alle sukkerlover brytes! Nyt dagen, både små og store!








GRATULERER MED DAGEN, NORGE! 

MARTHE

lørdag 10. mai 2014

ROTETE HUS

Er det bare meg, eller er det flere som sliter med at skuff på skuff blir fylt av rot? Rot som ikke har noen plass. Jeg har altfor mye av dette rotet… Barna også! Misforstå meg rett, barna skal ikke få skylden for at jeg ikke har orden. Alle lekene. Så mye smått. Hvordan gjør dere det? Jeg er 100 % sikker på at det er flere som har samme problemet for da jeg så denne posen måtte jeg le, og den var som lagd til meg personlig. 
'Stuff I don't know where to put…' 
Kanskje jeg burde kjøpe åtte til? Enn så lenge ligger rotet plassert her og der, godt gjemt. Det er fint å lukke skuffer og skap slik at alle tror at det ikke eksisterer rot i dette (blogg)hjemmet…….. ;)




(Pose fra House Doctor, Hviit)

This blogpost is available in other languages. Please use google translate located in the top right corner.

MARTHE

lørdag 3. mai 2014

PÅ BORDET

Jeg er håpløs, og lider av beslutningsvegring. Derfor står bildene i rammer rundt omkring, langs gulvet i huset. Ylva Skarp-posteren har støvet ned, og jeg har gått lei. Stygt sagt, men helt sant. I min lille boble kan man gjøre som man vil, og det gjør jeg. Rammen med posteren ble døpt om til et bordbrett, à la fruen. Helt innafor; det manglet et digert brett til å ha på bordet her i huset. Er det flere enn meg som ikke får bildene opp på veggen? Gjør noe med det! Herm etter meg, få de opp,…eller bare la de stå på gulvet.







Skjønne mai er her, og vi har hatt en mildt sagt varm start på våren. Inspirasjonen kommer tilbake og bloggen varmes opp igjen. Det kjennes og føles og merkes. Det klør i fingrene etter å sette i gang hjemme. Lyset er vakkert. Det er en drøm å ta bilder. Kreativiteten vekkes til liv igjen!

MARTHE