tirsdag 30. september 2014

NYTT BLOGGNAVN: MARTHEEIDAHL.NO

Det er fint å være en en frue, en frue fra Trondheim. Det har jeg på ingen måte tenkt å slutte med å være, men navnet mitt er Marthe Eidahl og jeg vil at dere skal kjenne meg som det. På instagram finner dere meg under navnet @martheidahlno. 

Jeg håper dere vil være med meg videre. Endre gjerne i blogglisten din slik at du får riktig adresse og navn.



MARTHEEIDAHL.NO

This blog is available in other languages. Please use google translate located in the top right corner.

-m

lørdag 27. september 2014

BRITNEY, BITCH!

sponset innlegg

Undertøyskolleksjonen til Britney er H O T ! Jeg var så heldig å få lov til å vise fram kolleksjonen 'The Intimate Britney Spears' på Change Lingerie på Triaden på fredag. Det nydeligste settet ble med meg hjem. I tillegg en deilig silkeshorts og en kimono. All black! Sexy & comfy;) Det er noe for enhver smak!





This blogpost is available in other languages. Please use google translate located in the top right corner.

-m

torsdag 25. september 2014

The Intimate Britney Spears - LANSERING

Popstjerna Britney Spears er i Oslo for å lansere sitt eget undertøysmerke 'The Intimate Britney Spears'. Sammen med danske CHANGE Lingerie har hun laget en kolleksjon som skal passe de aller fleste. 

I morgen klokken 15 sharp skal jeg avduke kolleksjonen på Triaden på Lørenskog. Butikken åpnet i forrige uke, jentene er supersøte og de vil gjøre alt for at du skal finne din favoritt! Det feires med bobler i glasset og deilig sjokolade. De første kundene får en fin goodiebag. Jeg håper at DU kommer!


Britney har selv sagt at hennes visjon for 'The Intimate Britney Spears' er å designe undertøy som på samme tid er sexy, luksuriøst og behagelig. I løpet av helgen skal dere få se hvilke skatter jeg har plukket meg ut, og om jeg får en følelse av å være sexy, lukseriøs og ha det behagelig på samme tid...


-m

søndag 21. september 2014

KJÆRLIGHET FOR TOM DIXON

Det var kjærlighet ved første blikk! En følelse der jeg forstod at denne iøynefallende lampa måtte bli min. Den var som lagd for trappeoppgangen..., trodde jeg. Den var som lagd for stua vår også, skal dere vite. I stedet for å gjøre ferdig trappeoppgangen (som i grunn er kjedelig i seg selv), hengte vi opp den spektakulære Tom Dixon-lampa i stua i stedet. Ikke for stor, ikke for liten. Helt 
P E R F E K T! Jeg dåner faktisk. Det første R sa etter at lampa var oppe var: 'OK, du må vel ha en til?' Who knows? Kanskje Hviit får en bestilling til. Uansett, min materielle Tom Dixon-kjærlighet blir ikke fjernet fra stua på en stund. Jeg nyter synet av de 60 uregelmessige femkantene som lampa består av. Det stråler her inne, både av lampa og meg.







-m

mandag 15. september 2014

KYLLINGSALAT

En frisk, saftig og smakfull kyllingsalat er noe av det beste jeg vet! Det aller beste er når jeg ikke behøver å bruke altfor mye tid når magen rumler og jeg skulle ha spist for evigheter siden. Det er noe med denne evige tidsklemma. Har du kyllingfilet, trippelsalat, cherrytomater, avocado, rødløk, fetaost, ristede pinjekjerner, litt salt og myyyyye pepper så får du min favorittsalat. Har du en oppskrift på en god salat? Vil du dele?



-m

fredag 5. september 2014

Tandoori kylling

Alle har sin egen signaturrett. Det kan være alt fra en sprø italiensk pizza til en helstekt indrefilet av okse, en lun gulrotsuppe, en sterk viltgryte som har en eller annen hemmelig ingrediens i seg. Min sykt gode (so true) signaturrett har ingen hemmelige ingredienser eller er en rett jeg har funnet opp selv. Jeg stjal den rått og brutalt fra Trines Matblogg, og denne retten har mettet mange, mange mager. Indisk mat er noe av det aller beste jeg spiser og dere bør seriøst teste ut oppskriften til Trine. Jeg har ingen intensjoner om å prøve og forklare oppskriften bedre. Det jeg tar mer av er tandoori masala, chilipulver og garam masala. Dropp det om du ikke liker at det brenner i munnen, og hold deg heller til oppskriften. Jeg kan kanskje ikke kalle det min signaturrett når jeg har stålet den, men én ting er sikkert. Denne retten smaker helt himmelsk! Hva enn du skal gjøre i helgen, la det bli en god en:) Lag deilig mat til de rundt deg!



  • 5 dl matyoghurt
  • 1/2 kinesisk hvitløk (eller 3-4 fedd), revet
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 2-3 ss sitronsaft
  • 4 ss smeltet smør
  • 2-3 ts tandoori masala
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts garam masala
  • 1 ts tørket bukkhornskløver, knust i morter
  • 1/2 ts tørket korianderfrø, knust i morter
  • 1 ss finstrimlet frisk koriander
  • ca 1 ts salt
  • ca 800 gram kyllingfilet, i store biter (eller 1 kg kyllinglår)
  • Server raita og nan til
For mere detaljer om oppskriften ta turen inn til Trines oppskrift


Marthe